×

LingQをより快適にするためCookieを使用しています。サイトの訪問により同意したと見なされます クッキーポリシー.

image

2019 Farda, June 8 1

June 8 1

دو بعدازظهر در ایران هست و شما شنوندۀ مجلۀ نیمروزی رادیو فردا هستید.

در نیمروز نوزدهم خرداد هزار و سیصد و نود و نه خورشیدی در کنار شما هستیم. نیمروز روزی که وعدۀ این داده شده که به هر حال روزهای گرم تری در انتظار ایران هست و از طرفی هم مسئلۀ کرونا رو نباید فراموش کنیم که همچنان هشدارها دربارش وجود داره. دربارۀ همین مسائل با شما صحبت خواهیم کرد. به ویژه هشدارها دربارۀ کرونا و اینکه آیا این هشدارها جدی گرفته شده یا نه. کارشناسی خواهیم داشت که بیشتر به موضوع کرونا خواهیم پرداخت. اما پیش از اینکه بریم سراغ مجلۀ نیمروزی اجازه بدید که تازه ترین خبرها رو بشنویم با هانا کاویانی که در کنار من در استودیو حضور داره.

سپاسگزارم. با سلام. شمار مبتلایان به ویروس کرونا در جهان تا بامداد امروز از هفت میلیون نفر گذشت. و شمار جان باختگان نیز از چهارصد و دو هزار تن عبور کرد. آمریکا با بیش از یک میلیون و نهصد هزار مبتلا بیشترین شمار مبتلایان اعلام شده در جهان رو دارد و پس از آن برزیل با حدود هفتصد هزار نفر و روسیه با حدود چهارصد و هفتاد هزار نفر مبتلا قرار دارند. در ایران شمار کل جان باختگان تا روز یکشنبه و طبق آمار رسمی که البته مورد تأیید نهادهای مستقل نیست، این آمار به هشت هزار و دویست و هشتاد و یک نفر رسیده. شمار مبتلایان نیز حدود صد و هفتاد و دو هزار نفر اعلام شده است. به گفتۀ کیانوش جهانپور سخنگوی وزارت بهداشت در حال حاضر نه شهر در استان خوزستان در وضعیت قرمز و استان های هزمزگان و کردستان نیز در وضعیت هشدار قرار دارند.

برخی فعالان سیاسی و مدنی در ایران روز دوشنبه از بازداشت علی مجتهدزاده وکیل دادگستری خبر دادند. این فعالان در شبکه های اجتماعی نوشته اند نیروی امنیتی صبح روز دوشنبه پس از چند ساعت تفتیش منزل و ضبط برخی از لوازم شخصی این وکیل دادگستری او را به دادسرای اوین منتقل کردند. هنوز جزئیات بیشتری دربارۀ اتهام های علی مجتهدزاده منتشر نشده و مقامام های جمهوری اسلامی هم تا کنون واکنشی دربارۀ این خبر نشان نداده اند. علی مجتهدزاده تا کنون وکالت شماری از روزنامه نگاران و زندانیان سیاسی امنیتی را بر عهده داشته است.

مجید طاهری پزشک ایرانی آمریکایی که به اتهام تلاش برای دور زدن تحریم های آمریکا در این کشور بازداشت شده بود بامداد امروز به تهران آمده است. ایران و آمریکا که دی ماه پارسال پس از کشته شدن قاسم سلیمانی فرماندۀ نیروی قدس در حملۀ پهبادهای آمریکایی در آستانۀ رویارویی نظامی قرار گرفتند طی روزهای اخیر اقدام به تبادل زندانی کرده اند. در این راستا مایکل وایت شهروند آمرکیایی که مدت دو سال در ایران زندانی بود هفتۀ گذشته آزاد شد. آمریکا نیز مجید طاهری پزشک ایرانی آمریکایی ساکن فلوریدا را آزاد کرد. عباس موسوی سخنگوی وزارت خارجۀ ایران روز یکشنبه گفته ایران آمادۀ مبادلۀ دیگر زندانیان با ایالات متحده است.

هیچ مذاکره مستقیمی بین جمهوری اسلامی ایران و آمریکا صورت نگرفت. رایزنی ها و گفتگوها از طریق دولت سوئیس انجام گرفت که منجر به آزادی شد. بله اگر امکانش باشه و کماکان این آمادگی در دولت سوییس باشه ما آمادگی داریم که بقیۀ ایرانیانی که در بند آمریکا هستند رو آزاد کنیم و به میهن برگرونیم ان شاالله.

برایان هوک دستیار وزیر امور خارجۀ امریکا در امور ایران هم در روزهای اخیر خواستار آزادی سیامک نمازی و مراد طاهباز شهروندانی ایرانی آمریکایی شده که در ایران زندانی هستند.

به دنبال نگرانی اخیر آژانس بین المللی انرژی اتمی از عدم همکاری ایران با این نهاد وابسته به سازمان ملل، نخست وزیر اسرائیل بار دیگر قدرت های جهانی رو به وضع تحریم های سخت تر علیه جمهوری اسلامی فراخواند. بنیامین نتانیاهو روز یکشنبه در نشست دولت جدیدش سوگند یاد کرد که نگذارد ایران به بمب اتم دست یابد و به گفتۀ او با خوی تجاوزگری ایران در منطقه مقابله خواهد کرد. توئیتر فارسی نخست وزیر اسرائیل نیز اظهاراتی مشابه را منتشر کرده که از آن جمله آمده راه دیگری باقی نمانده و جامعۀ جهانی باید با پیروی از آمریکا تحریم های به گفتۀ این توئیت فلج کننده علیه رژیم ایران را تجدید کند. در گزارش جدید آژانس که خبرگزاری ها بخش هایی از آن را روز شانزدهم خرداد منتشر کردند از عدم دسترسی ناظران این نهاد به دو سایت اصلی ایران ابراز نگرانی عمیق شده است.

سپاس هانا از تو که خبرها رو به آگاهی شنوندگانمون رسوندی. میزبان شما در این نیمروز محمد زرغامی هستم. اجازه بدید که بریم سراغ مجلۀ نیمروزیمون.

در این نمیروز نگاهی خواهیم کرد به آخرین های کرونا در ایران

در شرایطی که مقام های محلی برخی از استان ها از اوج گیری کرونا در استان ها و شهرهای خود می گویند

آیا همچنان طرح فاصله گذاری اجتماعی هوشمند کارکرد خود را داراست؟

در ادامۀ این مجله همچنین نگاهی خواهیم کرد به آخرین خبرها و همچنین تحلیل دربارۀ دستگیری معاون اجرایی سابق دفتر صادق لاریجانی.

و نگاهی هم می کنیم به روابط ایران و افغانستان. روابطی که به دنبال اتفاقاتی که در هفته های اخیر رخ داده کمی تا حدودی تیره شده است.

به مجلۀ نیمروزی رادیو فردا خوش اومدید. اگر یک نگاهی بکنید به آخرین خبرهایی که منتشر شده در حوزۀ کرونا، صحبت از احتمال تشدید محدودیت ها می شه، صحبت از این می شه که کرونا در حال اوج گیریه. و از طرفی در برخی از استان ها صحبت از این هست که بیماران کرونایی علامت ندارند اما حامل این بیماری هستند. مثلا در بوشهر ما این رو می بینیم که حدود نود درصد بیماران کرونایی استان بوشهر گفته شده که علامت ندارند. خوب این ها نکاتیه که بسیار نگران کننده است به ویژه برای شهروندانی که باید یک جور همزیستی رو با کرونا پیش ببرند.

همراه می شیم با کیانوش فرید همکارم که از طریق تلفن با ماست تا نگاهی بکنیم به آخرین های کرونا در ایران ظرف بیست و چهار ساعتی که گذشته.

کیانوش بهت سلام می کنم. بد نیست که به هر حال با یک کلیشۀ مرسوم شروع کنیم که آخرین خبرها و مهم ترین خبرها تا این لحظه چه بوده.

سلام به تو محمد و همۀ شنوندگان و همراهان همیشگی رادیو فردا که صدای ما رو می شنوند. آمار مبتلایان به کرونا همون طور که تو می دونی نزدیک به یک هفته است که خیلی چشمگیر افزایش پیدا کرده و به نوعی می تونیم بگیم که رکورد زده. این دقیقا همون اتفاقی بود که از سوی برخی از اعضای ستاد مقابله با کرونا با رفع محدودیت ها خوب پیش بینی شده بود. به دنبال این افزایش این آمار به گفتۀ مقام های وزارت بهداشت ایران آمار بیماران بستری شدۀ مبتلا به کرونا در بیست و چهار ساعت گذشته افزایش پیدا کرده.

کیانوش جهانپور یک گفتگویی داره محمد امروز با خبرگزاری ایسنا و می گه که هیچ منطقۀ سبزی به معنای منطقۀ بی خطر در ایران وجود نمی تونیم بگیم داره. هیچ جا نیست. تنها جایی رو که به عنوان منطقۀ سبز می شناسن یک شهرستان در جزیرۀ ابوموسی است. و می گه در عین حال بقیۀ مناطق عمدتاً شهرستان های سفید هستند که به معنای کم خطر بودنه نه بی خطر بودن. و البته می گه بادی توجه کرد که این وضعیت شکننده است و ممکنه خیلی راحت با موارد جدید ابتلا یک منطقۀ سفید در هفتۀ بعد وضعیت زرد داشته باشه یا اینکه تبدیل به قرمز بشه. آقای جهانپور در گفتگوش تأکید می کنه اما که ما در حالت افول بیماری در کشور هستیم. و تعداد موارد بستری به نسبت کاهش یافته و حتی در روزهای اخیر و به دنبال بازگشایی ها ممکنه که ثبات هم پیدا کرده باشند.

می گه اگه افزایشی دیده می شه به هیچ وجه به معنی شیوع بیشتر بیماری نیست. بلکه فقط موارد شناسایی بیشتر شده که ممکنه تو هفته های بعد هم این طور بشه و در واقع موارد بستری هم تغییری پیدا نکرده که خوب این صحبت امروز ایشون با صحبت های خودشون و آمار و ارقامی که توی روزانه دارند در هفتۀ گذشته می دن راستش مطابقتی نمی کنه. جالبه که علی ربیعی سنگوی دولت هم امروز در جواب سوال یک خبرنگار که می پرسه آیا احتمال پیک دوم و سوم بیماری کرونا وجود داره، می گه نظر کارشناسان اینه که ما هنوز تو موج اول اول کروناییم. هیچ پیکی در واقع نیست و افزایش تعداد کشف در واقع مبتلایان رو ما یک پیک جدید در واقع به حساب نمیاریم. خوب ظاهرا این نوع اظهار نظرها محمد بر می گرده به صحبت حسن روحانی روئیس جمهور ایران که روز شنبه گفته بود که هی نگید ما داریم به نقطۀ دوم و سوم و اوج بیماری می رسیم و فضای روانی جامعه رو در واقع به هم نریزید. کوتاه بگم آقای جهانپور امروز می گه...

خیلی وقتمون نیست فقط کیانوش. چون می خوام یک سوال دیگه رو هم بکنم ازت که دغدغۀ امروز شهروندان ایرانیه که الان دارن این برنامه رو گوش می دن. اون هم طرح ترافیکه. گفته شده که طرح ترافیک برای کادر درمانی رایگان شده. از طرفی ما شاهد این هستیم که تقاضا شده برای خرید اتوبوس که رئیس کمیتۀ سلامت شورای شهر تهران این تقاضا رو مطرح کرده. می دونیم که به هر حال سرویس دهی سیستم حمل و نقل شهری در ایران بسیار فرسوده است.

Learn languages from TV shows, movies, news, articles and more! Try LingQ for FREE

June 8 1 June 8 1 8 czerwca 1

دو بعدازظهر در ایران هست و شما شنوندۀ مجلۀ نیمروزی رادیو فردا هستید. There are two afternoons in Iran and you are listening to Farda Radio's Nimroz magazine.

در نیمروز نوزدهم خرداد هزار و سیصد و نود و نه خورشیدی در کنار شما هستیم. We are with you on the afternoon of the 19th of Khordad, one thousand three hundred and ninety-nine solar. نیمروز روزی که وعدۀ این داده شده که به هر حال روزهای گرم تری در انتظار ایران هست و از طرفی هم مسئلۀ کرونا رو نباید فراموش کنیم که همچنان هشدارها دربارش وجود داره. At noon on the day when the promise was made that warmer days are waiting for Iran anyway, and on the other hand, we should not forget the issue of Corona, where there are still warnings about it. دربارۀ همین مسائل با شما صحبت خواهیم کرد. We will talk to you about these issues. به ویژه هشدارها دربارۀ کرونا و اینکه آیا این هشدارها جدی گرفته شده یا نه. Especially warnings about Corona and whether these warnings have been taken seriously. کارشناسی خواهیم داشت که بیشتر به موضوع کرونا خواهیم پرداخت. We will have an expert on the subject of Corona. اما پیش از اینکه بریم سراغ مجلۀ نیمروزی اجازه بدید که تازه ترین خبرها رو بشنویم با هانا کاویانی که در کنار من در استودیو حضور داره. But before we get to Nimrozi Magazine, let us hear the latest news with Hannah Kaviani, who is with me in the studio.

سپاسگزارم. Thank you. با سلام. شمار مبتلایان به ویروس کرونا در جهان تا بامداد امروز از هفت میلیون نفر گذشت. و شمار جان باختگان نیز از چهارصد و دو هزار تن عبور کرد. آمریکا با بیش از یک میلیون و نهصد هزار مبتلا بیشترین شمار مبتلایان اعلام شده در جهان رو دارد و پس از آن برزیل با حدود هفتصد هزار نفر و روسیه با حدود چهارصد و هفتاد هزار نفر مبتلا قرار دارند. در ایران شمار کل جان باختگان تا روز یکشنبه و طبق آمار رسمی که البته مورد تأیید نهادهای مستقل نیست، این آمار به هشت هزار و دویست و هشتاد و یک نفر رسیده. شمار مبتلایان نیز حدود صد و هفتاد و دو هزار نفر اعلام شده است. به گفتۀ کیانوش جهانپور سخنگوی وزارت بهداشت در حال حاضر نه شهر در استان خوزستان در وضعیت قرمز و استان های هزمزگان و کردستان نیز در وضعیت هشدار قرار دارند.

برخی فعالان سیاسی و مدنی در ایران روز دوشنبه از بازداشت علی مجتهدزاده وکیل دادگستری خبر دادند. این فعالان در شبکه های اجتماعی نوشته اند نیروی امنیتی صبح روز دوشنبه پس از چند ساعت تفتیش منزل و ضبط برخی از لوازم شخصی این وکیل دادگستری او را به دادسرای اوین منتقل کردند. هنوز جزئیات بیشتری دربارۀ اتهام های علی مجتهدزاده منتشر نشده و مقامام های جمهوری اسلامی هم تا کنون واکنشی دربارۀ این خبر نشان نداده اند. علی مجتهدزاده تا کنون وکالت شماری از روزنامه نگاران و زندانیان سیاسی امنیتی را بر عهده داشته است.

مجید طاهری پزشک ایرانی آمریکایی که به اتهام تلاش برای دور زدن تحریم های آمریکا در این کشور بازداشت شده بود بامداد امروز به تهران آمده است. ایران و آمریکا که دی ماه پارسال پس از کشته شدن قاسم سلیمانی فرماندۀ نیروی قدس در حملۀ پهبادهای آمریکایی در آستانۀ رویارویی نظامی قرار گرفتند طی روزهای اخیر اقدام به تبادل زندانی کرده اند. در این راستا مایکل وایت شهروند آمرکیایی که مدت دو سال در ایران زندانی بود هفتۀ گذشته آزاد شد. آمریکا نیز مجید طاهری پزشک ایرانی آمریکایی ساکن فلوریدا را آزاد کرد. عباس موسوی سخنگوی وزارت خارجۀ ایران روز یکشنبه گفته ایران  آمادۀ مبادلۀ دیگر زندانیان با ایالات متحده است.

هیچ مذاکره مستقیمی بین جمهوری اسلامی ایران و آمریکا صورت نگرفت. رایزنی ها و گفتگوها از طریق دولت سوئیس انجام گرفت که منجر به آزادی شد. بله اگر امکانش باشه و کماکان این آمادگی در دولت سوییس باشه ما آمادگی داریم که بقیۀ ایرانیانی که در بند آمریکا هستند رو آزاد کنیم و به میهن برگرونیم ان شاالله.

برایان هوک دستیار وزیر امور خارجۀ امریکا در امور ایران هم در روزهای اخیر خواستار آزادی سیامک نمازی و مراد طاهباز شهروندانی ایرانی آمریکایی شده که در ایران زندانی هستند.

به دنبال نگرانی اخیر آژانس بین المللی انرژی اتمی از عدم همکاری ایران با این نهاد وابسته به سازمان ملل، نخست وزیر اسرائیل بار دیگر قدرت های جهانی رو به وضع تحریم های سخت تر علیه جمهوری اسلامی فراخواند. بنیامین نتانیاهو روز یکشنبه در نشست دولت جدیدش سوگند یاد کرد که نگذارد ایران به بمب اتم دست یابد و به گفتۀ او با خوی تجاوزگری ایران در منطقه مقابله خواهد کرد. توئیتر فارسی نخست وزیر اسرائیل نیز اظهاراتی مشابه را منتشر کرده که از آن جمله آمده راه دیگری باقی نمانده و جامعۀ جهانی باید با پیروی از آمریکا تحریم های به گفتۀ این توئیت فلج کننده علیه رژیم ایران را تجدید کند. در گزارش جدید آژانس که خبرگزاری ها بخش هایی از آن را روز شانزدهم خرداد منتشر کردند از عدم دسترسی ناظران این نهاد به دو سایت اصلی ایران ابراز نگرانی عمیق شده است.

سپاس هانا از تو که خبرها رو به آگاهی شنوندگانمون رسوندی. میزبان شما در این نیمروز محمد زرغامی هستم. اجازه بدید که بریم سراغ مجلۀ نیمروزیمون.

در این نمیروز نگاهی خواهیم کرد به آخرین های کرونا در ایران

در شرایطی که مقام های محلی برخی از استان ها از اوج گیری کرونا در استان ها و شهرهای خود می گویند

آیا همچنان طرح فاصله گذاری اجتماعی هوشمند کارکرد خود را داراست؟

در ادامۀ این مجله همچنین نگاهی خواهیم کرد به آخرین خبرها و همچنین تحلیل دربارۀ دستگیری معاون اجرایی سابق دفتر صادق لاریجانی.

و نگاهی هم می کنیم به روابط ایران و افغانستان. روابطی که به دنبال اتفاقاتی که در هفته های اخیر رخ داده کمی تا حدودی تیره شده است.

به مجلۀ نیمروزی رادیو فردا خوش اومدید. اگر یک نگاهی بکنید به آخرین خبرهایی که منتشر شده در حوزۀ کرونا، صحبت از احتمال تشدید محدودیت ها می شه، صحبت از این می شه که کرونا در حال اوج گیریه. و از طرفی در برخی از استان ها صحبت از این هست که بیماران کرونایی علامت ندارند اما حامل این بیماری هستند. مثلا در بوشهر ما این رو می بینیم که حدود نود درصد بیماران کرونایی استان بوشهر گفته شده که علامت ندارند. خوب این ها نکاتیه که بسیار نگران کننده است به ویژه برای شهروندانی که باید یک جور همزیستی رو با کرونا پیش ببرند.

همراه می شیم با کیانوش فرید همکارم که از طریق تلفن با ماست تا نگاهی بکنیم به آخرین های کرونا در ایران ظرف بیست و چهار ساعتی که گذشته.

کیانوش بهت سلام می کنم. بد نیست که به هر حال با یک کلیشۀ مرسوم شروع کنیم که آخرین خبرها و مهم ترین خبرها تا این لحظه چه بوده.

سلام به تو محمد و همۀ شنوندگان و همراهان همیشگی رادیو فردا که صدای ما رو می شنوند. Greetings to you Mohammad and all the listeners and regular companions of Radio Farda who hear our voice. آمار مبتلایان به کرونا همون طور که تو می دونی نزدیک به یک هفته است که خیلی چشمگیر افزایش پیدا کرده و به نوعی می تونیم بگیم که رکورد زده. The number of people with corona, as you know, has increased dramatically over the past week or so, and we can say that it has set a record. این دقیقا همون اتفاقی بود که از سوی برخی از اعضای ستاد مقابله با کرونا با رفع محدودیت ها خوب پیش بینی شده بود. This was exactly what some members of the Coronation Headquarters had predicted, with good restrictions. به دنبال این افزایش این آمار به گفتۀ مقام های وزارت بهداشت ایران آمار بیماران بستری شدۀ مبتلا به کرونا در بیست و چهار ساعت گذشته افزایش پیدا کرده. Following the increase, the number of hospitalized patients with coronary heart disease has risen in the past 24 hours, according to Iranian health ministry officials.

کیانوش جهانپور یک گفتگویی داره محمد امروز با خبرگزاری ایسنا و می گه که هیچ منطقۀ سبزی به معنای منطقۀ بی خطر در ایران وجود نمی تونیم بگیم داره. Kianoosh Jahanpour has a conversation with Mohammad today with ISNA news agency and says that there is no green area in the sense of a safe area in Iran. هیچ جا نیست. تنها جایی رو که به عنوان منطقۀ سبز می شناسن یک شهرستان در جزیرۀ ابوموسی است. و می گه در عین حال بقیۀ مناطق عمدتاً شهرستان های سفید هستند که به معنای کم خطر بودنه نه بی خطر بودن. And at the same time, he says, the rest of the regions are mostly white cities, which means being low-risk, not safe. و البته می گه بادی توجه کرد که این وضعیت شکننده است و ممکنه خیلی راحت با موارد جدید ابتلا یک منطقۀ سفید در هفتۀ بعد وضعیت زرد داشته باشه یا اینکه تبدیل به قرمز بشه. And of course, Buddy says it's a fragile situation, and it could be very easy for a white area to turn yellow next week or turn red with new cases. آقای جهانپور در گفتگوش تأکید می کنه اما که ما در حالت افول بیماری در کشور هستیم. Mr. Jahanpour emphasizes in the conversation that we are in a state of declining disease in the country. و تعداد موارد بستری به نسبت کاهش یافته و حتی در روزهای اخیر و به دنبال بازگشایی ها ممکنه که ثبات هم پیدا کرده باشند. And the number of hospitalizations has dropped dramatically, and even in recent days, following the reopening, they may have stabilized.

می گه اگه افزایشی دیده می شه به هیچ وجه به معنی شیوع بیشتر بیماری نیست. بلکه فقط موارد شناسایی بیشتر شده که ممکنه تو هفته های بعد هم این طور بشه و در واقع موارد بستری هم تغییری پیدا نکرده که خوب این صحبت امروز ایشون با صحبت های خودشون و آمار و ارقامی که توی روزانه دارند در هفتۀ گذشته می دن راستش مطابقتی نمی کنه. It's just that there have been more reconnaissance cases, which may be the case in the coming weeks, and in fact the hospital cases haven't changed. It doesn't. جالبه که علی ربیعی سنگوی دولت هم امروز در جواب سوال یک خبرنگار که می پرسه آیا احتمال پیک دوم و سوم بیماری کرونا وجود داره، می گه نظر کارشناسان اینه که ما هنوز تو موج اول اول کروناییم. Interestingly, Ali Rabiee Sangavi of the government today, in response to a reporter's question about whether there is a possibility of a second and third peak of coronary heart disease, says that the opinion of experts is that we are still in the first wave of corona. هیچ پیکی در واقع نیست و افزایش تعداد کشف در واقع مبتلایان رو ما یک پیک جدید در واقع به حساب نمیاریم. There are no peaks in fact, and the increase in the number of discoveries actually affects patients. We are not really a new courier. خوب ظاهرا این نوع اظهار نظرها محمد بر می گرده به صحبت حسن روحانی روئیس جمهور ایران که روز شنبه گفته بود که هی نگید ما داریم به نقطۀ دوم و سوم و اوج بیماری می رسیم و فضای روانی جامعه رو در واقع به هم نریزید. Well, apparently, this kind of commentary by Mohammad goes back to the speech of the President of Iran, Hassan Rouhani, who said on Saturday that don't say that we are reaching the second and third points and the peak of the disease, and don't really disturb the psychological atmosphere of society. کوتاه بگم آقای جهانپور امروز می گه...

خیلی وقتمون نیست فقط کیانوش. چون می خوام یک سوال دیگه رو هم بکنم ازت که دغدغۀ امروز شهروندان ایرانیه که الان دارن این برنامه رو گوش می دن. اون هم طرح ترافیکه. It's also a traffic plan. گفته شده که طرح ترافیک برای کادر درمانی رایگان شده. It is said that the traffic plan has become free for medical staff. از طرفی ما شاهد این هستیم که تقاضا شده برای خرید اتوبوس که رئیس کمیتۀ سلامت شورای شهر تهران این تقاضا رو مطرح کرده. می دونیم که به هر حال سرویس دهی سیستم حمل و نقل شهری در ایران بسیار فرسوده است.