×

Używamy ciasteczek, aby ulepszyć LingQ. Odwiedzając stronę wyrażasz zgodę na nasze polityka Cookie.

image

Παραμύθι Χωρίς Όνομα, Π Δελτα, ΙΗ’. Ο ΕΞΑΔΕΡΦΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ (2)

ΙΗ’. Ο ΕΞΑΔΕΡΦΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ (2)

με το χέρι του το Βασιλιά που τη φορούσε. Την έκλεισε σ' ένα σκαλισμένο, ασημένιο κουτί και την έδωσε στον αρχικαγκελάριο.

— Να πάρεις αμέσως πενήντα από τους διαλεγμένους μου σωματοφύλακες, πρόσταξε, και να πας μαζί τους στο Βασιλόπουλο των Μοιρολάτρων, να του δώσεις την κορώνα αυτή και τη γοργοπόδαρη άσπρη μου φοράδα, και να του πεις πως του στέλνω αυτά, τα πολυτιμότερα πράματα που έχω στο θησαυρό μου, και πως ζητώ τη συμμαχία του και τη φιλία του. Πήγαινε!

Learn languages from TV shows, movies, news, articles and more! Try LingQ for FREE

ΙΗ’. Ο ΕΞΑΔΕΡΦΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ (2) 18|The|| IH'. KUZYN KRÓLA (2) IΗ’. THE COUSIN KING (2)

με το χέρι του το Βασιλιά που τη φορούσε. with|the|hand|of|the|King|who|it|wore with the hand of the King who wore it. Την έκλεισε σ' ένα σκαλισμένο, ασημένιο κουτί και την έδωσε στον αρχικαγκελάριο. It|closed|in|a|carved|silver|box|and|it|gave|to the|chancellor He closed it in a carved, silver box and gave it to the chancellor.

— Να πάρεις αμέσως πενήντα από τους διαλεγμένους μου σωματοφύλακες, πρόσταξε, και να πας μαζί τους στο Βασιλόπουλο των Μοιρολάτρων, να του δώσεις την κορώνα αυτή και τη γοργοπόδαρη άσπρη μου φοράδα, και να του πεις πως του στέλνω αυτά, τα πολυτιμότερα πράματα που έχω στο θησαυρό μου, και πως ζητώ τη συμμαχία του και τη φιλία του. To|take|immediately|fifty|from|the|chosen|my|bodyguards|commanded|and|to||with|them|to the|Prince|of the|Fate Worshippers|to|him|give|the|crown|this|and|the|swift-footed|white|my|mare|and|to|him|tell|that|him|I send|these|the|most precious|things|that|I have|in the|treasure|my|and|that|I seek|the|alliance|his|and|the|friendship|his — Take immediately fifty of my chosen bodyguards, he commanded, and go with them to the Prince of the Fates, to give him this crown and my swift white mare, and tell him that I send him these, the most precious things I have in my treasure, and that I seek his alliance and friendship. Πήγαινε! Go Go!

SENT_CWT:AFkKFwvL=4.36 PAR_TRANS:gpt-4o-mini=1.67 en:AFkKFwvL openai.2025-01-22 ai_request(all=6 err=0.00%) translation(all=5 err=0.00%) cwt(all=83 err=3.61%)